سبد خرید

.محصول در سبد خرید شما موجود می‌باشد

طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ مرحله به مرحله

اسنوا

دلتان یک پیتزای سریع و ساده می‌خواهد؟ پیتزایی که خیلی وقت‌تان را نگیرد، مواد لازم دردسترسی داشته باشد و از سوسیس یا کالباس هم در تهیه‌اش استفاده شده باشد؟ ما می‌خواهیم امروز شما را با پخت یک پیتزای تند و خوشمزه یا همان پیتزا پپرونی معروف آشنا کنیم. اگر می‌خواهید طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ را به‌طور کامل بدانید با سایت اسنوا همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی با قارچ برای ۴ نفر

سوسیس یا کالباس پپرونی ورقه ورقه شده  400 گرم
پنیر موزارلا رنده شده۴۰۰ گرم
نان پیتزا۴ عدد
سس کچاپ۸ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده۲ عدد
قارچ ورقه ورقه شده۸ عدد
گوجه فرنگی بزرگ خرد شده۱ عدد
  • اول از همه قارچ، پیاز و گوجه را در اندازه‌های مورد نظرتان خرد کنید.
  • قبل از هرچیز و پیش از شروع مراحل طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ، فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا حسابی گرم شود.
  • نان‌های پیتزا را داخل ظرف یا سینی مورد نظرتان قرار دهید و روی هر کدام ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ بریزید. سس را روی سطح خمیر به‌طور یکدست پخش کنید.
  • پنیر را روی نان‌ها به‌میزان دل‌خواهتان پخش کنید.
  • پیاز خرد شده، قارچ‌هایی که به‌صورت ورقه‌ای بریده‌اید و گوجه‌ها را به‌ترتیب روی پیتزا قرار دهید.
  • پیتزا را به‌مدت ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا خوب بپزد. زمانی که دورتادور خمیر پیتزا برشته و طلایی شد می‌توانید پیتزا را از فر خارج و نوش‌جان کنید. البته بهتر است خیلی هول نشوید و کمی تا خنک شدن پیتزا صبر کنید.
  • مراحل و طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ تمام شد ولی چند نکته‌ی مهم مانده که در ادامه برایتان می‌گوییم.
•	طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ

نکته‌ها و فوت کوزه‌گری در تهیه پیتزا پپرونی

  • شما می‌توانید از انواع صیفی‌جات در تهیه پیتزا پپرونی استفاده کنید و این بیشتر به ذائقه‌ی شما و موادی که دراختیار دارید بستگی دارد. فقط مراقب موادی مثل قارچ و پیاز که آب می‌اندازند باشید و آن‌ها را در سطح رویی پیتزا بچینید.
  • سعی کنید آب گوجه را داخل پیتزا نریزید و فقط از گوشتش استفاده کنید.
  • میزان پنیر و سوسیس موزارلا را می‌توانید بنابر سلیقه و رژیم غذایی‌تان کم‌تر کنید.
  • پیتزا پپرونی دراصل بااستفاده از سوسیس پپرونی تهیه می‌شود ولی اگر سوسیس پپرونی دردسترس‌تان نیست می‌توانید از کالباس پپرونی استفاده کنید. به‌جای این دو حتی می‌توانید روی کالباس سالامی حساب کنید ولی باید حتما کمی فلفل قرمز هم روی پیتزا بریزید.
  • روی پیتزا را به‌طورکامل با مواد نپوشانید و کمی جا برای نفس کشیدن پیتزا و پختن کامل خمیر بگذارید.
  • اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا پپرونی آمریکایی هستید بهتر است بدانید نان پیتزاهای آمریکایی حجم بیشتری دارند و کمی خمیری‌تر هستند و ازطرفی آمریکایی‌ها پیتزا را با مخلفات بیشتری تهیه می‌کنند. اگر پیتزایی باچنین ویژگی‌هایی با سلقیه و ذائقه‌تان سازگازتر است، هنگام پخت به این نکته‌ها توجه کنید.
  • دلتان می‌خواهد روی پیتزا هم یک لایه پنیر داشته باشید؟ بعد از بیست دقیقه، پیتزا را بیرون بیاورید، کمی پنیر رویش بریزید و دوباره به‌مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید ولی این مرتبه شعله‌ی گریل را روشن کنید.
نکته‌ها و فوت کوزه‌گری در تهیه پیتزا پپرونی

بیشتر بخوانید: ابری با احتمال بارش انواع سیب زمینی شکم پر

آشنایی با طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر

اگر به فر یا مایکروفر دسترسی ندارید بهتر است به دنبال طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر باشید. کف یک تابه را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را داخلش قرار دهید. مواد پیتزا را به ترتیب روی خمیر بریزید و در تابه را بگذارید. حالا تابه را روی شعله‌ی خیلی ملایم قرار دهید تا پنیر کم‌کم آب شود و پیتزا بپزد.

طرز تهیه پیتزا پپرونی آمریکایی

طرز تهیه پیتزا پپرونی در مایکروفر چگونه است؟

درمورد طرز تهیه پیتزا پپرونی آمریکایی برایتان گفتیم و توضیح دادیم چطور می‌توانید این پیتزا را در فر یا داخل ماهیتابه آماده کنید. بهتر است در مورد طرز تهیه پیتزا پپرونی با مایکروفر هم بدانید.

مواد را مرحله به مرحله روی نان پیتزا بریزید. پیتزا را روی پایه فلزی مایکروفر قرار دهید و با حرارت ۶۰ درصد به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی در مایکروفر

چند نکته درمورد طرز تهیه سوسیس پپرونی

پپرونی نوعی سوسیس تند ایتالیایی است که ازقضا طرفداران پروپا قرصی هم دارد. این نوع سوسیس از خانواده‌ی سالامی است و از گوشت گوساله یا خوک تهیه می‌شود. البته طرز تهیه سوسیس پپرونی در ایران کمی متفاوت است و فقط با استفاده از گوشت گوساله تولید می‌شود.

کالباس پپرونی هم در بازار وجود دارد و شما با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید از بین سوسیس و کالباس یکی را انتخاب کنید.

چطور یک سس پیتزا پپرونی خوشمزه درست کنیم؟

از یک پیتزا هرچیزی را که می‌خواهید بگیرید، ولی سس را نه. در این بخش می‌خواهیم طرز تهیه یک سس خوشمزه برای پیتزا پپرونی را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا پپرونی

رب گوجهنصف لیوان
آبنصف لیوان
سرکه۲ قاشق غذاخوری
پونه خشک۱ قاشق چای‌خوری
ریحان خشک۲ قاشق چای‌خوری
سیر تازه یا پودر سیر۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهبه میزان لازم(با توجه به سلیقه‌تان)
فلفل قرمزبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
شکر۱ قاشق چای‌خوری

این سس پیتزا پپرونی خوش‌عطر و خوشمزه را حداقل تا ۳ ماه می‌توانید در یخچال نگه‌داری کنید؛ اگر یخچال فریزرتان اسنوا باشد که چه بهتر.

سروکله‌ی پیتزا پپرونی از کجا پیدا شد؟

پیتزا پپرونی هم مثل بیشتر پیتزاها در ایتالیا متولد شد و بعدها کم‌وبیش به همه جای جهان سرک کشید. این روزها محبوب‌ترین پیتزا در آمریکا همین پیتزا پپرونی است و با فاصله‌ی زیاد از سایر پیتزاها در صدر جدول دوست‌داشتنی‌ها ایستاده است.

سوسیس پپرونی درواقع نوعی از سوسیس سالامی است که از ترکیب گوشت گوساله، سیر،انواع ادویه‌جات، دنبه یا همان چربی حیوانی و کمی سرکه تهیه می‌شود. البته سوسیس پپرونی کمی از سوسیس سالامی تندتر است.

تا اینجا سعی کردیم تمام گفتنی‌ها درمورد طرز تهیه پیتزا پپرونی آمریکایی و ایتالیایی را بگوییم و دیگر نوبتی هم باشد نوبت به پیتزا مخلوط می‌رسد.

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر

بیشتر بخوانید: با انواع سوپ‌ ها، مقابل بیماری‌ها‌ مجهز شوید

تمام ریزه‌کاری‌ها و گفتنی‌ها درمورد طرز تهیه پیتزا مخلوط

اگر دل‌تان می‌خواهد پیتزای پرملات‌تری داشته باشید می‌توانید به پیتزا مخلوط به‌عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها فکر کنید. این پیتزا در کشورهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. ما می‌خواهیم یک طرز تهیه پیتزا مخلوط مطابق با سلیقه و ذائقه‌ی ایرانی به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط برای ۴ نفر

گوشت چرخ‌کرده۲۰۰ گرم
کالباس۲۰۰ گرم
پنیر پیتزابه‌ میزان کافی
قارچ۲۰۰ گرم یا ۱۰ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشنبه میزان کافی  
خمیر یا نان پیتزا۴ عدد

طرز تهیه پیتزا مخلوط مرحله به مرحله

  1. پیاز خردشده را با کمی روغن تفت دهید.
  2. گوشت را اضافه کنید، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.
  3. بعد از پخته شدن و تغییر رنگ گوشت، یک قاشق رب گوجه را اضافه کنید و بگذارید حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم بماند. در همین فاصله می‌توانید فر را روشن کنید تا حسابی گرم شود.
  4. کالباس و فلفل دلمه‌ای را دراندازه‌های دلخواه‌تان خرد کنید. می‌توانید یک عدد پیاز را هم به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و بعدا روی پیتزا بریزید.
  5. خمیر یا نان پیتزا را در ظرف مخصوص قرار دهید و رب گوجه را با قاشق یا قلم‌مو روی خمیرها پخش کنید.
  6. حالا کمی پنیر روی خمیر بریزید و مواد گوشتی و بقیه مواد را به پیتزا اضافه کنید.
  7. درآخر روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.
  8. پیتزا را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا خوب بپزد و آماده شود. اگر از اجاق گاز اسنوا استفاده می‌کنید خیالتان بابت پخت یکنواخت پیتزا کاملا راحت باشد؛ فن انتقال حرارت این اجاق گازها کمک می‌کند تا یک پخت عالی و یکدست داشته باشید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ

همه چیز درمورد طرز تهیه پیتزا مرغ

اگر جزو کسانی هستید که علاقه‌ای به خوردن سوسیس یا کالباس ندارید یا دلتان یک پیتزا با عطر و طعم متفاوت می‌خواهد؛ حتما پیتزا مرغ و قارچ را برای یک‌بار هم که شده امتحان کنید. این شما و این طرز تهیه پیتزا مرغ :

خمیر یا نان پیتزا۴ عدد
سینه مرغ۵۰۰ گرم یا دوعدد متوسط
قارچ۵۰۰ گرم یا ۲۰ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای۲ عدد
پیاز۱ عدد
سس یا رب گوجه۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان کافی
نمک، فلفل و ادویه کاریبه میزان کافی

طرز تهیه پیتزا مرغ مرحله به مرحله

  1. سینه‌ مرغ را با پیاز، نمک و زردچوبه بپزید.
  2. سینه مرغ‌های پخته شده را خرد یا ریش‌ریش کنید.
  3. قارچ‌ها را ریز کنید و با مقداری روغن تفت دهید. حالا فلفل دلمه را اضافه کنید.
  4. حالا نوبت به اضافه کردن مرغ‌های خورد شده، نمک، فلفل و ادویه کاری می‌رسد.
  5. خمیر یا نان پیتزا را در ظرف مخصوص بگذارید و رویشان را با یک لایه رب یا سس گوجه بپوشانید.
  6. مقداری پنیر پیتزا روی خمیرها بریزید.
  7. مواد آماده شده را روی خمیرها پخش کنید.
  8. روی تمام مواد را با مقدار دلخواهی از پنیر بپوشانید و برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده قرار دهید.

فوت کوزه‌گری در تهیه پیتزا مرغ

  • قارچ را بیش از اندازه سرخ نکنید چون خواص و طعم دل‌چسبش از دست می‌رود.
  • پنیر روی پیتزا را می‌توانید پنج دقیقه‌ی آخر اضافه کنید؛ این کار از سوختن پنیر جلوگیری می‌کند.

پیتزا چه زمانی بیشتر می‌چسبد؟

کافی است عاشق پیتزا باشید تا بدانید خوردن پیتزا وقت و زمان خاصی نمی‌شناسد. درکل پیتزا را می‌توانید در وعده‌ی شام یا ناهار باتوجه به شرایط و ذائقه‌تان آماده و میل کنید.

برای مهمانی هم می‌توانید باتوجه به ذائقه‌ی مهمان‌هایتان با انواع پیتزا ازشان پذیرایی کنید.

حرف آخر اسنوا

پیتزا حالا دیگر یک جای محکم و همیشگی در دل بیشتر مردم دنیا دارد. ما نیز در این مقاله سعی کردیم درمورد گل سرسبد پیتزاها یا همان پیتزا پپرونی برایتان بگوییم و طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و اصیل را توضیح دهیم. درادامه طرز تهیه دو پیتزای متفاوت و پرطرفدار یعنی پیتزا مخلوط و پیتزا مرغ را هم به‌طور کامل بیان کردیم. کافی است همین الان باتوجه به اشتها و ذائقه‌تان تصمیم بگیرید و یکی را برای شام یا نهار درست کنید.