سبد خرید

.محصول در سبد خرید شما موجود می‌باشد

طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ به 3 روش ساده، متفاوت و خوشمزه

اسنوا

قصد پختن خوراک قارچ و مرغ را دارید؟ خب پس تا این‌جای کار نصف راه را رفته‌اید! حتماً شما هم خبر دارید از روزی که سر و کله‌ی قارچ‌ها پیدا شده، دیگر غذایی نمانده که به آن سرک نکشیده باشند تا جایی که دیگر توی هر سوپ و خوراکی می‌شود قارچ‌ها را پیدا کرد! اصلاً بعید نیست ضرب‌المثل «نخود هر آش» را به «قارچ هر خوراک» تغییر بدهند!

خودمانیم، قارچ‌ واقعاً پدیده‌ی عجیبی است؛ با اینکه خودش هیچ بو و طعم خاصی ندارد اما جوری غذاها را متفاوت و خوشمزه می‌کند که هر آشپزی انگشت به دهان می‌ماند!

حالا ما هم در مجله‌ی اینترنتی اسنوا تصمیم گرفته‌ایم با آموزش انواع طرز تهیه قارچ کنار مرغ کمی از رفاقت طولانی مرغ و قارچ برایتان بگوییم. برای همین دستورهای پخت خوراک مرغ و قارچ با پنیر پیتزا ، خوراک مرغ و قارچ مجلسی با سس بشامل و همین‌طور مرغ سوخاری با سس قارچ را برایتان آماده‌کرده‌ایم چون مطمئنیم با چشیدن طعم این رفاقت، مشتری همیشگی‌اش خواهید شد!

تهیه خوراک مرغ و قارچ با پنیر پیتزا به دو روش

اگر توی فکر هستید که برای شام غذایی آماده کنید که هم خوشمزه باشد و هم خیلی زود آماده شود، باید بگوییم یکی از پیشنهاد‌های همیشگی ما اسنوایی‌ها، خوراک مرغ و قارچ با پنیر پیتزا است. خوراکی که هیچ‌وقت از امتحان کردنش پشیمان نخواهید شد!

خوشمزه‌هایی که برای تهیه این خوراک لازم داید:

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۶ عدد قارچ
  • ۲ حبه سیر
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ با پنیر پیتزا قدم به قدم

  1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید، توی تابه بریزید و با کمی روغن تفت بدهید.
  2. بعد از اینکه سینه مرغ را شستید و آبکش کردید، آن را به قطعات کوچک برش دهید و توی تابه بریزید.
  3. وقتی مرغ در پیاز و سیر و روغن خوب پخته و سرخ شد، قارچ‌های ورقه شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  4. با آب انداختن قارچ، حرارت شعله را زیاد کنید تا آب قارچ تبخیر شود.
  5. مواد را صاف کنید و به مقدار دلخواه روی آن پنیر پیتزا بریزید.
  6. درِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا پنیر کاملاً ذوب شود.

به همین سادگی خوراک قارچ و مرغ شما آماده است!

نکته: شما می‌توانید مرحله آخر را به روش دیگری انجام دهید، به این صورت که بعد از تبخیر شدن آب قارچ‌ها، مواد را توی سینی فر یا یک ظرف نسوز بریزید، روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و توی فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. بعد از اینکه روی پنیر برشته و طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

خوراک مرغ و قارچ با پنیر پیتزا

خوراک مرغ و قارچ مجلسی ؛ خوراکی برای شگفت‌زده کردن دیگران

اگر مهمان دارید اما وقت زیادی برای تدارک دیدن ندارید و در عین حال دلتان می‌خواهد مثل یک سرآشپز حرفه‌ای، با یک خوراک متفاوت مهمان‌هایتان را شگفت‌زده کنید، پس با تهیه خوراک مرغ و قارچ با سس بشامل می‌توانید به‌راحتی یک خوراک ساده را به یک خوراک مجلسی و مهمان‌پسند تبدیل کنید.

خوشمزه‌هایی که برای تهیه این خوراک لازم دارید:

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۶ عدد قارچ
  • ۲ عدد هویج
  • ۱ لیوان نخود فرنگی پخته
  • ا لیوان شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

نکته: سبزیجات این خوراک را می‌توانید بر اساس ذائقه‌تان انتخاب کنید، مثلاً می‌شود سیب زمینی را هم به این مواد اضافه یا نخودفرنگی را از آن حذف کنید یا اگر خواستید فلفل دلمه‌ای در آن بریزید. در هر صورت این خوراک همه‌جوره با شما راه می‌آید.

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ با سس بشامل مرحله به مرحله

  1. سیر له شده و پیاز خردشده را در تابه بریزید و با روغن تفت بدهید.
  2. مرغ را با قطعاتی به اندازه دلخواه خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید.
  3. هویج‌های نگینی خردشده را به مخلوط اضافه کنید (اگر دوست داشتید سیب‌زمینی را هم در این مرحله می‌توانید به همراه هویج توی تابه بریزید.)
  4. بعد از اینکه هویج نرم شد، قارچ ورقه شده را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.
  5. اگر قارچ‌ها آب انداخت، شعله را زیاد کنید تا آب اضافی مواد تبخیر شود.
  6. در آخر بعد از اضافه کردن نخود فرنگی پخته شده، نمک و فلفل خوراکتان را اندازه کنید.

حالا نوبت می‌رسد به تهیه سس بشامل که یک نوع سس سفید خوشمزه است:

  • در یک تابه کوچک، کره بریزید.
  •  بعد از آب شدن کره، آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
  • با از بین رفتن بوی خامی آرد، شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  • نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را به آن اضافه کنید.
  • در تمام مدت پخت سس را هم بزنید!
  • وقتی سس قوام لازم را پیدا کرد، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  • حالا مواد تابه را توی یک ظرف بریزید و آن را با سس بشامل بپوشانید!

خسته نباشید! خوراک مرغ و قارچ مجلسی تان آماده است!

خوراک قارچ و مرغ مجلسی

با مرغ سوخاری با سس قارچ ، فست‌فود را به خانه بیاورید

اگر به فست‌فود علاقه دارید و دوست دارید از رفاقت مرغ و قارچ یک ترکیب فست‌فودی خوشمزه بسازید، پس خوب است که مرغ سوخاری با سس قارچ را امتحان کنید.

خوشمزه‌هایی که برای تهیه این خوراک لازم دارید:

  • برای تهیه مرغ سوخاری:
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ پیاز کوچک و کمی نمک، فلفل، ادویه ، آبلیمو، مایونز برای مزه‌دار کردن مرغ
  • آرد سوخاری یا آرد سفید معمولی به مقدار کافی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • برای تهیه سس قارچ:
  • ۵ عدد قارچ
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۲ حبه سیر
  • ۱٫۵ لیوان شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نمک، فلفل، آویشن

طرز تهیه مرغ سوخای با سس قارچ مرحله به مرحله

  1. سینه مرغ را در اندازه دلخواه برش دهید (می‌توانید از فیله مرغ هم استفاده کنید)
  2. پیاز خردشده را به‌همراه آبلیمو، مایونز، نمک وفلفل در یک ظرف بریزید و تکه‌های مرغ را با آن مخلوط کنید و بگذارید یکی دو ساعت در کنار هم خوش باشند.
  3. بعد از مزه‌دار شدن مرغ‌ها، یک تابه روی اجاق بگذارید، به اندازه‌ی کافی در آن روغن بریزید (شعله‌ی زیر تابه را زیاد نکنید تا روغن به نقطه دود نرسد و نسوزد).
  4. تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید.
  5. هر قطعه مرغ را توی کاسه تخم مرغ بیاندازید و بعد به آرد آغشته کنید (اگر دوست دارید رویه‌ی سوخاری مرغ‌تان ضخیم شود، می‌توانید این مرحله را دو یا سه بار دیگر تکرار کنید).
  6. مرغ‌ها را یکی یکی توی روغن بیندازید و بعد از اینکه طلایی رنگ شدند از روغن خارج کنید و روی کاغذ روغن‌گیر یا دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

بعد از آماده‌شدن مرغ سوخاری، نوبت به تهیه سس قارچ می‌رسد:

  • قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید و با کره تفت بدهید.
  • بعد از تبخیر آب قارچ، آرد، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید.
  • در این مرحله شیر را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا سس قوام پیدا کند و مثل ماست غلیظ شود.
  • حالا سس قارچ خوشمزه‌تان را در کنار مرغ سوخاری سرو کنید!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ مرحله به مرحله

سر و کله‌ی خوراک مرغ و قارچ از کجا پیدا شد؟

اینکه دقیقاً رفاقت مرغ و قارچ از کی شکل گرفته، مشخص نیست اما قارچ‌ خیلی وقت است که پایش به خوراک‌های مختلف باز شده است! احتمالاً باورش برایتان سخت است اگر بشنوید مصرف قارچ از ۱۳ هزار سال پیش یعنی از دوران باستان و از کشور شیلی شروع شده است!

چند صد سال قبل هم چینی‌ها از قارچ به‌عنوان دارو و یک غذای خوشمزه و باارزش استفاده می‌کردند! در رم و یونان باستان، قارچ یکی از خوراک‌های مهم طبقه اشراف به‌حساب می‌آمده است!

فکرش را بکنید آن‌قدر خوردن قارچ برایشان مهم بوده که امپراطوران رم، افرادی را برای تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ‌ها را استخدام می‌کردند!

از آنجا که بعضی از گونه‌های قارچ‌ به کم کردن ترس و اضطراب و کاهش فشار خون کمک می‌کنند، دزدهای دریایی و همین‌طور مردم قبیله‌های شمال سیبری قبل از شروع جنگ از این نوع قارچ‌ها می‌خوردند تا به بهبود روحیه و وضعیت روانی‌شان کمک کنند!

بنابراین می‌شود با اطمینات ادعا کرد که محبوبیت قارچ ریشه در دل تاریخ دارد!

بیشتر بخوانید: با انواع سوپ‌ ها، مقابل بیماری‌ها‌ مجهز شوید

حرف آخر اسنوا

همان‌طور که پیداست هر جای دنیا را که نگاه کنید می‌توانید ردی از قارچ‌ها در انواع خوراک‌ها پیدا کنید! قارچ‌ها واقعا همه‌فن حریف‌اند! این پدیده‌های خوشمزه یا به‌صورت سوخاری و کبابی به‌عنوان یک غذای مستقل سرو می‌شوند یا به‌شکل سس قارچ به غذاها طعم می‌دهند و یا خودشان دست به کار می‌شوند و با شیرجه زدن در خوراک مرغ و قارچ یا سوپ و… وظیفه‌ی خاص و متفاوت کردن غذا را به عهده می‌گیرند!

ما در این مقاله سعی داشتیم ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع طرز تهیه قارچ در کنار مرغ را به شما آموزش دهیم، پس اگر می‌خواهید خیلی ساده و بی‌دردسر اهالی خانه را به یک خوراک ویژه مهمان کنید، وقتش رسیده که همین الان دست به کار شوید!

اگر شما هم دستورهای دیگری برای تهیه‌ی خوراک مرغ و قارچ با سس بشامل یا پنیر پیتزا و… را امتحان کرده‌اید، با اشتراک‌گذاری رسپی‌های موردعلاقه‌تان، ما را هم در تجربیات خوشمزه‌تان شریک کنید!