سبد خرید

.محصول در سبد خرید شما موجود می‌باشد

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو ایتالیایی

اسنوا

پاستا پنه با سس پستو، یکی از غذاهای محبوب و معروف ایتالیایی است که به ترکیب طعم‌های تازه و خوشمزه‌اش شهرت دارد. این غذا به نوعی نماد و سمبل فرهنگ غنی ایتالیایی است. اما آیا داستان پیدایش این غذای خوشمزه و اصیل ایتالیایی را می دانید؟ آیا می دانید این غذا قدمتی بیش از صد سال دارد؟

تاریخچه‌ی پاستا پنه با سس پستو

داستان پیدایش پاستا پنه با سس پستو به قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد، زمانی که سس پستو به عنوان یک ترکیب معروف ایتالیایی معرفی شد. این ترکیب به طور معمول با استفاده از ریحان تازه، سیر، پنیر پارمزان، روغن زیتون، و آبلیمو تهیه می‌شد و در کنار پاستا مورد استفاده قرار می‌گرفت. اولین اشاره به سس پستو در شمال ایتالیا، به خصوص در منطقه لیگوریا (Liguria) که محل تولید ریحان معروفی است، دیده می‌شود. این سس در اوایل قرن ۱۹ میلادی در رستوران‌ها و آشپزخانه‌های ایتالیایی شمالی محبوبیت زیادی پیدا کرد.

پاستا پنه، که یکی از انواع پاستاهای ایتالیایی است که ظاهری لوله ای شکل دارد و امروزه اکثر پاستاهای محبوب و معروف را با این نوع خمیر پاستا آماده می کنند. در همین زمان‌ها به وجود آمد و با سس پستو به عنوان یک ترکیب شگفت‌انگیز و جادویی، تلفیق شد. این غذا به سرعت در سراسر اروپا و جهان به شهرت بسیاری رسید و به یکی از غذاهای نمادین و ملی ایتالیایی تبدیل شد. امروزه، پاستا پنه با سس پستو به عنوان یکی از غذاهای بین‌المللی محسوب می‌شود که در رستوران‌ها و آشپزخانه‌های سراسر جهان سرو می‌شود و همواره مورد توجه واقع می‌شود.

اسنوا با یک آموزش غذای جدید آمده تا به تمام دوستداران پاستا و غذاهای لذیذ ایتالیایی، طرز تهیه پاستا پنه با سس پستوی اصیل ایتالیایی را به ساده ترین روش آموزش دهد. پس با ما همراه شوید تا به سری به آشپرخانه‌های ایتالیایی بزنیم.

اگر می‌خواهید با طرز تهیه چند غذای سالم و رژیمی سالم آشنا شوید، محتوای طرز تهیه چند غذای رژیمی سالم در خانه را حتما بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو

  • ۴۰۰ گرم پاستای پنه (لوله ای شکل)
  • ۲۰۰ گرم بیکن نواری و قطعه قطعه شده
  • ۱ فنجان پنیر پارمزان تازه به اضافه مقداری بیشتر برای هنگام سرو
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
  • دانه فلفل سیاه خرد شده به میزان لازم
  • روغن زیتون فرا بکر ۱ پیمانه
  • آب لیمو ترش یک قاشق چای خوری
  • ۵۰۰ گرم ریحان تازه
  • ۱۰۰ گرم مغز گردوی تازه

شما میتوانید در صورت تمایل این  پاستا رو با سینه مرغ و حتی گوشت قرمز نیز سرو کنید.

مراحل تهیه پاستا پنه با سس پستو ایتالیایی

مراحل تهیه پاستا پنه با سس پستو ایتالیایی

برای اینکه بتوانید یک پاستای پنه با سس پستوی درجه یک ایتالیایی در خانه ی خود تهیه کنید باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

آماده سازی خمیر پاستا

برای شروع فرایند آماده سازی پاستا پنه با سس پستو ابتدا باید خمیر پاستا را آماده و تهیه کنید. برای این کار ابتدا، یک قابلمه ای که اندازه ی مناسبی دارد را پر از آب کنید و آن را روی حرارت بالا روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. هنگامی که آب به جوش آمد،  مقداری نمک برای طعم دهی و پخت کامل پاستا، به آب جوش اضافه کنید. سپس خمیر پاستای پنه را به آرامی داخل آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا به کمی نرم شود. در نظر داشته باشید که میزان نرمی خمیر پاستا به سلیقه و ذائقه ی شما بستگی دارد. اما حتما در نظر داشته باشید تا بافت پاستاها کاملا نرم شود. در نظر داشته باشید که مدت زمان آماده سازی خمیر پاستاهای مختلف و برند های متفاوت با یکدیگر کمی تفاوت دارد.

برای اینکه بهترین نتیجه را داشته باشید، به دستور العمل پخت پاستا که روی بسته بندی آن نوشته شده است توجه کنید. وقتی که خمیر پاستا آماده شد، فراموش نکنید که قبل از آبکش کردن، مقداری از آب پخت را نگه دارید. شما می توانید از این مایع، برای تنظیم قوام سس و یا طعم دهی بیشتر به غذا استفاده کنید.

تهیه سس پستو برای پاستا پنه با سس پستو خانگی

تهیه سس پستو برای پاستا پنه با سس پستو خانگی

پس از شستشوی ریحان، ابتدا برگ های آن را از ساقه جدا کنید. سپس کمی صبر کنید تا آب اضافی آن ها خشک شود. پس از اینکار، ریحان را به همراه پنیر پارمزان تازه و مغز گردو داخل میکسر می ریزیم. در آخر، نمک و فلفل و آب آبلیمو را اضافه کنید. اگر علاقه دارید تا سس شما طعم تند و تیزتری داشته باشد می‌توانید مقداری زنجبیل، پاپریکا و فلفل قرمز هم به ترکیب خود اضافه کنید. در آخر همه ی مواد را به خوبی با میکسر مخلوط کنید. توجه کنید که این کار را تا جایی ادامه دهید که یک مخلوط یکدست داشته باشید. پس از اینکه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، آن‌ را از میکسر خارج کنید و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.

سپس روغن زیتون را به ترکیب نهایی اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق، خوب هم بزنید تا روغن زیتون به طور یکنواخت به خورد تمام مواد برود. توصیه می کنیم که روغن را به صورت مجزا و در انتهای کار به مخلوط خود اضافه کنید و داخل میکسر به همراه سایر مواد نریزید. دلیل این امر آن است که اگر روغن را داخل میکسر بریزید، بیشتر آن به دیواره و جداره ی میکسر می چسبد و به خوبی با مخلوط ترکیب نمی شود.

محتویات این ظرف را بعد از آماده‌سازی بیکن‌ها و پاستا به آن ها اضافه می کنیم تا به خوبی با یکدگیر مخلوط شوند و شاهکار خوشمزه‌ی ایتالیایی را خلق کنند.

تهیه مواد پاستا پنه با سس پستو

تهیه مواد پاستا پنه با سس پستو

برای تهیه مواد خوشمزه پاستا پنه با سس پستو اصیل ایتالیایی، ابتدا باید یک ماهیتابه ی بزرگ را بردارید و داخل آن روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن به اندازه ی کافی گرم شد، بیکن های خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا حرارت ببینند و در این حین آن ها را کمی زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن به طور یکنواخت پخته شوند. بیکن ها را تا زمانی که ترد و طلایی و قهوه ای شدند تفت دهید. این فرایند حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد اما شما باید دائما حواستان باشد و بیکن‌ها را زیر و رو کنید تا نسوزند. تقریبا وقتی که عطر خوشایند بیکن ها در آشپزخانه پیچید، آن وقت است که بیکن ها پخته شدند.

در دقایق آخر پخت بیکن ها، حبه های سیر را به همراه نمک و فلفل قرمز و دانه فلفل سیاه و تفت دهید. اینکار باعث می شود بیکن شما به خوبی مزه دار شود. این مرحله نیز نهایتا ۲ دقیقه زمان می برد پس احتیاط کنید تا سیرها نسوزند.

تولد پاستا پنه با سس پستوی ایتالیایی خوشمزه

تولد پاستا پنه پستوی ایتالیایی خوشمزه

بعد از اینکه پاستا و بیکن ها به خوبی حاضر شدند، زمان آن رسیده که ترکیبات سس پستو را که در یک ظرف آماده کرده بودیم را به خوبی با بیکن و پاستای آماده شده، مخلوط کنیم و همه ی مواد را در ماهیتابه تفت دهیم تا سس پاستا به غلظت دلخواه ما برسد. برای اینکار ابتدا پاستا را در ماهیتابه به بیکن و سیر اضافه کنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند. پس از اینکار، ظرفی که دارای سس پستو می باشد را به آرامی و به صورت یکنواخت به محتویات ماهیتابه اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا مواد با شعله و حرارت کم، مقداری تفت بخورند و به غلظت مورد نظر برسند. پیتزا پنه با سس پستوی ایتالیایی شما آماده است نوش جان!

خواص و ارزش غذایی پاستا پنه با سس پستو

خواص و ارزش غذایی پاستا پنه با سس پستو

پاستا پنه با سس پستو، حاوی مواد مغذی متعددی است که برای سلامتی بدن مفید می‌باشند. در ادامه به ارزش غذایی اجزای اصلی این غذا اشاره می‌کنیم:

  • پاستا پنه: پاستا پنه از آرد گندم سفید تهیه می‌شود که منبع غنی از کربوهیدرات اصلی بوده و انرژی و سوخت لازم برای فعالیت‌های روزمره را به خوبی فراهم می‌کند.
  • سس پستو: سس پستو از مواد گیاهی سالم و مغذی بسیاری تهیه می شود. ریحان تازه، سیر، گردو و روغن زیتون ستون های تشکیل دهنده ی سس پستو می باشند که همگی خواص بسیار زیادی دارند و برای سلامتی ما ضروری هستند. ریحان تازه، منبع خوبی از ویتامین K، ویتامین A، و فیتوکمیکال‌هایی مانند آنتوسیانین است. زیتون نیز به عنوان یک منبع خوب از چربی‌های نیمه اشباع و آنتی اکسیدان‌ها معرفی می‌شود. گردو منبع غنی فسفر و چربی های سالم است. این ترکیبات با هم یک منبع غنی و متعادل از ویتامین‌ها و مواد معدنی ارائه می‌دهند که همگی برای سلامتی انسان ضروری هستند.
  • پنیر پارمزان: پنیر پارمزان حاوی پروتئین، کلسیم، و ویتامین‌های مختلف است که برای سلامت استخوان‌ها و عملکرد عضلات بدن مفید است.

به طور کلی، پاستا پنه با سس پستو می‌تواند به عنوان یک غذای متوازن و مغذی مطرح شود که انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها، و مواد معدنی مورد نیاز برای حفظ سلامتی بدن را فراهم می‌کند. اما بهتر است مقدار مصرف آن را با توجه به نیازهای انرژی و مواد مغذی خود تنظیم کنید.

پاستا پنه با سس پستوی اصیل ایتالیایی

حرف آخر اسنوا

در این مقاله، ما با تاریخچه و مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس پستو، این غذای لذیذ و اصیل ایتالیایی آشنا شدیم. این غذای محبوب ایتالیایی، منبع خوبی از کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای حفظ سلامتی بدن ضروری است. طعم عالی و به خصوصی که این پاستا دارد باعث شده تا این غذا، یک گزینه عالی برای سرو در میهمانی‌ها یا میان وعده‌های خانگی به شما بیاید. شما می توانید در مهمانی ها با تهیه این غذای لذیذ و خوشمزه ی ایتالیایی خوش بدرخشید. علاوه بر این اگر می‌خواهید یک تغییر و تنوع اساسی در وعده های غذایی خود ایجاد کنید، بدون شک پاستا پنه با سس پستو، یک انتخاب خوشمزه و فوق‌العاده به حساب می آید.